Anlık Bildirim

Outlook.com'a yerleşik çeviri desteği geldi

Microsoft'un son zamanlarda yaptığı yeniliklerle sık sık güncellediği e-posta servisi Outlook.com'a bir yenilik daha eklendi. Artık e-postalarınızı istediğiniz dile çevirebileceksiniz.
Yazılım devi Microsoft, e-posta servisi olan Outlook.com'u geliştirmeye devam ediyor. Uygulamasından ayrı olarak güncellenen web sürümüne şimdi de yerleşik çeviri desteği geldi.

Bing altyapısı kullanılıyor

Şirket yakın bir süre önce Outlook.com'a masaüstü bildirim desteği sağlamış ve kullanıcıların e-postalardan anında haberdar olabilmesinin önünü açmıştı. Şimdi ise e-posta servisinin web sürümüne şirketin çeviri hizmeti olan Bing destekli bir çeviri özelliği de eklendi.
Dahili çevirmen aynen Bing gibi çalışarak herhangi bir dili otomatik olarak algılayıp, akabinde de çevirmesini istediğiniz dile tercüme edebiliyor. E-posta ileteisinin üst kısmına yerleştirilen bu özelliği dilerseniz "Asla çevirme" diyerek pasif duruma getirmeniz de mümkün. Şimdilik bazı ülkelerde aktif olan bu özelliğin yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim