Anlık Bildirim

Oukitel U7 Pro en iyi projeksiyon modülü ile geliyor

Mobil cihazlarında projeksiyon özelliği isteyenler bugüne kadar pek de tatmin edici sonuçlarla karşılaşmadı. Genelde mobil projeksiyon modülleri düşük çözünürlüğe sahip ancak bu değişmek üzere.


Mobil cihazlarda projeksiyon modülü modası çok da tutulan bir moda değil. Gerek cihazların küçüklüğü gerekse aşırı batarya tüketimi kaliteli modüllere izin vermiyor ve tüketicinin de böyle bir modüle gereksinimi olmuyor. Bununla birlikte projeksiyon modüllerindeki gelişim bu gidişatı değiştirecek gibi görünüyor. 

Çinli Oukitel'in U7 Pro adındaki akıllı telefonunda sunacağı projeksiyon modülü mobil dünyadaki en iyi modül olma özelliğini taşıyor. Daha önce Samsung ve Lenovo'nun projeksiyon özelliği sunduğunu görmüştük. Galaxy Beam 2 ve Lenovo Yoga 3 Pro modelleri en fazla 854x480 piksel çözünürlükte ve 50 lümen parlaklığında görüntüleri yansıtabiliyordu. 

Oukitel U7 Pro ise 1280x720 piksel çözünürlüğünde ve 50 lümen parlaklığında görüntü yansıtması yapabiliyor. Bu da onu sınıfının en iyisi haline getiriyor. Projeksiyon çıkışı cihazın en üst kısmında yer alıyor. Göründüğü kadarıyla cihaz biraz kalın. Bu da muhtemelen projeksiyon modülünü kaldırabilecek yüksek güçte bir batarya nedeniyle. 

Oukitel U7 Pro modeli ile ilgili donanım ve çıkış tarihi bilgisi bulunmuyor ancak projeksiyon modülü cihazın kullanım süresini çok fazla kısaltmazsa ve çok ısınmaya da sebebiyet vermezse, Oukitel iyi bir iş çıkarmış diyebiliriz. Uygun fiyat etiketiyle model öne çıkmayı başarabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim