Anlık Bildirim

"Otonom ve uçan araba mühendisliği" kursu kayıtları başladı

Uçan araçlarla ilgili kendini geliştirmek isteyenler için Udacity, kapsamlı bir dijital kurs yayınladı. Kurs sonunda mühendislik seviyesinde bilgiye sahip olacağınızı iddia ediyor.

'Otonom ve uçan araba mühendisliği' kursu kayıtları başladı Tam Boyutta Gör

Uçan araçlara olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz yıl Toyota, Airbus ve Volvo uçan araçlara yatırım yapmış ve planlarında uçan araba olduğunu açıklamıştı. Büyüyen pazarda yenilikçi fikirlerini uygulamak ve teknolojinin evrimine yön vermek istiyorsanız bu konuda kapsamlı bir kurs yayınlandı.

Udacity isimli dijital kurs sitesinde “Uçan araçlar” nanodegree programı kayıtları başladı. Kursu tamamladıktan sonra uçan araçlarla ilgili mühendislik seviyesinde bilgiye sahip olacağınızı iddia ediyor. Nanodegree, Udacity eğitimlerinde mini diploma anlamına geliyor. Eğitimi verilen konu hakkında kapsamlı eğitimin bulunduğuna işaret ediyor.

Kursun eğitim kadrosu bir hayli etkileyici. Eğitimin başında Google otonom sürüş programının eski lideri Sebastian Thrun bulunuyor. Sebastian Thrun’a ek olarak Project Wing kurucusu ve MIT profesörü Nicholas Roy, Toronto Üniversitesi aerodinamik profesörü Angela Schoellig, Amozon Robotics kurucusu Raffaelo D’Andrea gibi önemli isimler eğitim kadrosunda yer alıyor.

6 ay sürecek kursun ücreti 1200 dolar

“Uçan araçlar” kursu hem robotik hem de aerodinamik açıdan mühendislik seviyesinde eğitim sunmayı amaçlıyor. Eğitimlerde oluşturulan konsept araçların tasarımının geliştirilmesi için simülatörleri nasıl kullanacaklarını da öğretiyor.

Eğitim, haftalık 15 saat çalışma ile 6 ayda tamamlanabiliyor. Kursun ücreti ise 1200 dolar. Kursu satın almadığımız için eğitim kalitesi hakkında yorum yapamayacağız ancak vaat edilenler etkileyici duruyor. Kim bilir buradan aldığınız eğitimle drone teknolojileri geliştiren bir şirkette çalışmaya başlayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim