Anlık Bildirim

Organize İşler: Sazan Sarmalı filminin fragmanı yayınlandı

Vizyon Tarihi Ertelenen Organize İşler: Sazan Sarmalı filminin fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi duyuruldu. Organize İşler: Sazan Sarmalı filmi 1 Şubat'ta vizyona girecek.

Organize İşler: Sazan Sarmalı filminin fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yapımcılar ile sinema salonu işletmecileri arasındaki tartışma nedeniyle ertelenen Organize İşler: Sazan Sarmalı filminin vizyon tarihi, filmin fragmanı ile birlikte duyuruldu. Organize İşler: Sazan Sarmalı, 1 Şubat'ta vizyona girecek.

2005 yapımlı Organize İşler’in devamı olacak yapımın başrollerini Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezgi Mola paylaşıyor. Filmin kadrosunda Bensu Soral, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ata Demirer ve daha pek çok önemli isimler yer alıyor.

Filmin konusu

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı"nda, Asım Noyan (Yılmaz Erdoğan) ve çetesi her zamanki dolandırıcılıklarına devam etmektedir. Asım'ın sevgili kızı Nazlı (Bensu Soral) büyümüştür ve artık babasının bu kirli dolapları bırakmasını ister. Asım'ın ise oltasına atlamaya hevesli olan sazanların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Fakat bir gün başlarına beklemedikleri bir iş gelir. Dolandırıcılar kralının kızı Nazlı dolandırılmıştır. Asım'ın ise elbette bu harekete verilecek iyi bir cevabı vardır. Çetesiyle birlikte "sazan sarmalı" adını verdiği bir üç kağıdın organizasyonuna başlar.

Merakla beklenen Organize İşler: Sazan Sarmalı, 1 Şubat 2019 tarihinde seyirciyle buluşacak. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13085 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
organize işler 2, organize işler sazan sarmalı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim