Anlık Bildirim

Oppo, şelale ekran olarak adlandırdığı yeni ekran tasarımını duyurdu

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, resmi Twitter hesabı üzerinden akıllı telefonlara yeni bir bakış açısı getirecek olan şelale ekran tasarımını duyurdu. İşte konunun detayları.
Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, kısa bir süre içinde bir başka yenilikle karşımıza çıktı. Geçtiğimiz günlerde ekran altı ön kamera teknolojisini sergileyen şirket, şimdi de şelale ekran (Waterfall Screen) olarak adlandırdığı yeni ekran teknolojisini duyurdu.

Önümüzdeki yıl kullanılacak

Görseller şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı ve Oppo, 88 derece eğimli kenarları ve yanlarında düğme bulunmayan bir ekran tasarımını gözler önüne serdi. Şelale ekran kullanılan bu prototip telefonun, üst ve alt kısmındaki çerçevelerin ince olmasıyla birlikte yüzde 100'e yaklaşan bir ekran gövde oranı sunduğu ifade ediliyor.
Şelale ekrana sahip Oppo akıllı telefonların gelecek yıl piyasaya sürüleceği açıklanırken, ekran altı ön kamera teknolojisi ile birlikte akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getireceği belirtiliyor. Eğimli kenarların ele tamasının kolay olması ise, günlük kullanımda kullanıcılara bazı zorluklar getirebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25365 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, oppo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim