Anlık Bildirim

Oppo Reno'nun diyagonal açılan ön kamerası işte böyle görünecek [video]

Akıllı telefon üreticileri tüketiciler tarafından antipatik bulunan çentikli tasarıma alternatif çözümler geliştirme peşinde. Oppu üçgen şeklinde açılan ön kamera sistemi ile yeni bir yaklaşım sunacak
Çentikli tasarımdan hoşlanmayanlar için iyi haberler var. Birçok şirket bu konuda alternatif çözümler geliştirmeye çalışıyor. Görünüşe bakılırsa Oppo bugüne kadar gördüğümüz en ilginç yaklaşımla karşımıza çıkacak.
Slashleaks tarafından yayınlanan son görseller Oppo Reno'nun açılır-kapanır veya sürgülü mekanizma yerine üçgen şeklinde açılan bir selfie kamerası ile geleceğini ortaya koymuştu. Şimdi ise diyagonal olarak açılan ön kamerayı gösteren kısa bir video ortaya çıktı.

Daha kullanışlı duruyor

Yayınlanan görüntüye bakılırsa kamera uygulamasının başlatılması ve selfie moduna geçilmesi ile birlikte ön kamera kendiliğinden açılıyor. Açıkçası daha önce Oppo ve Vivo telefonlarda gördüğümüz açılır-kapanır kameraya göre daha kullanışlı durduğunu söylemek gerekir.
Oppo Reno'nun yenilikçi selfie kamerası hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Açılır-kapanır, sürgülü veya delikli tasarım yerine böyle bir model tercih eder misiniz? Görüşlerinizi bizimle yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim