Anlık Bildirim

Oppo Reno 10X Zoom satışa çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Oppo'nun amiral gemisi akıllı telefonu Oppo Reno 10X Zoom'un Türkiye fiyatı açıklandı. Ülkemizde satılan Android işletim sistemli en pahalı akıllı telefon olacak. Oppo Reno 10X Zoom fiyatı ne kadar?

Oppo Reno 10X Zoom fiyatı Tam Boyutta Gör

Oppo Reno serisinin üst düzey donanıma sahip versiyonu Oppo Reno 10X Zoom’un Türkiye fiyatı belli oldu. Firmadan yapılan açıklamaya göre Oppo Reno 10X Zoom’un fiyatı 7999 TL olacak.

Oppo Reno 10X Zoom’un Türkiye fiyatı epey pahalı. Bu fiyatı ile iPhone XS’ten sonraki en pahalı telefon konumuna yerleşiyor. Aslında bu durum bekleniyordu zira cihazın Avrupa fiyatı 800 euro olarak açıklanmıştı. Geçtiğimiz ay satışa sunulan standart Oppo Reno modeli ise 4999 TL’ye satılıyor. Ülkemizdeki yeni aktörlerden Oppo’nun, rekabetçi olabilmesi için Türkiye’ye özel fiyatlandırmaya gitmesi gerekiyor.

Oppo Reno 10X Zoom özellikleri

Oppo Reno 10X Zoom, günümüzün neredeyse tüm üst düzey özelliklerini bünyesinde taşıyor. Adından da anlaşılacağı üzere tıpkı 10X hibrit zoom, 5X optik zoom yapabiliyor. Telefonun ön kamerası ve ahizesi, çapraz açılır bir mekanizma üzerine konumlandırılmış. Bu sayede tamamen çentiksiz ve ince çerçeveli bir tasarıma sahip.

 

6.6 inç Full HD+ AMOLED ekranı üzerinde parmak izi okuyabilen telefon, gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alıyor. Ülkemizde satışa sunulacak versiyonunda 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor. 4065 mAh boyutunda bataryadan beslenen Oppo Reno 10X Zoom, ColorOS 6 arayüzü ile kutudan çıkıyor.

Oppo Reno 10X Zoom, bugünden itibaren hem fiziksel hem de dijital mağazalarda ve operatörlerde 7999 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7493 kez okundu.
34 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oppo, oppo reno 10x zoom ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim