Anlık Bildirim

OnePlus Type-C Bullets kulaklığı duyuruldu

OnePlus 6T öncesinde eşlik edecek aksesuarlar da birer birer ortaya çıkıyor. Kablosuz yeni Bullets kulaklık sonrası OnePlus Type-C Bullets kulaklığı da duyuruldu.

OnePlus’un akıllı telefon yanında beğeni topladığı alanlardan birisi de kulaklık. OnePlus 6T akıllı telefonun tanıtımı yakınlaşırken eşlik edecek kulaklık modelleri de resmiyet kazandı. Kablosuz Bullets kulaklık yanında bir de Type-C versiyonu var.

OnePlus Type-C Bullets özellikleri ve fiyatı

OnePlus 6T modelinin 3.5mm kulaklık girişini kaldırarak USB Type-C üzerinden ses aktarımı yapacağı bizzat patronu tarafından açıklanmıştı. Üst seviye kablosuz kulaklık yanında kablolu bir alternatif de olacak.

OnePlus Type-C Bullets kulaklık içerisinde Cirrus Logic’in yeni bir DAC modülü mevcut ve bu sayede ses kalitesi biraz daha arttırılmış. Sert naylon kablolar darbelere karşı dayanıklı. Ayrıca kontrol modülü üzerinde mikrofon da yer alıyor.

USB Type-C üzerinden kullanmak isteyenler için OnePlus Type-C Bullets kulaklık modeli 20$ fiyat etiketine sahip. Hindistan’da satışa başladı. Kablosuz yeni Bullets kulaklık ise 55$ civarında satılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim