Anlık Bildirim

OnePlus 7T Pro'nun tasarımını açığa çıkaran yeni görüntüler yayınlandı

Çinli teknoloji devi OnePlus önümüzdeki aylarda yeni bir amiral gemisi telefon çıkaracak. OnePlus 7T Pro olarak piyasaya sürülecek cihazın yeni görüntüleri sızdırıldı.
OnePlus'ın yeni bir amiral gemisi telefon çıkarma hazırlığında olduğunu biliyoruz. OnePlus 7T Pro olarak piyasaya sürülmesi beklenen cihazın fotoğrafları internete düştü. Sızan görüntüler telefonun çentiksiz ekran ve üçlü arka kamera sistemi ile geleceğini gözler önüne seriyor.
Tasarımını gizlemek adına koruyucu bir kılıfta muhafaza edilen OnePlus 7T Pro'nun çentiksiz ekran taşıması, açılır-kapanır selfie kamerasına sahip olacağını gösteriyor. Cihazın alt çerçevesi son derece ince. Ayrıca ekran kenarlarının kavisli olması dikkat çekiyor.

Ekim sonunda tanıtılabilir

Telefonun arka tarafında dikey olarak konumlandırılmış üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. Modülün hemen alt kısmında LED flaş var. Arka panelde parmak izi sensörü görünmüyor. Akıllı telefon OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro gibi ekrana gömülü parmak izi sensörü ile sunulacak.
OnePlus telefonların "T" versiyonları gelişmiş özelliklerle geliyor ancak tasarımları orijinal modelle aynı kalıyor. Bu sebeple OnePlus 7T Pro, OnePlus 7 Pro akıllı modeliyle aynı tasarımı paylaşacak gibi görünüyor. Ancak daha üst düzey özellikler ile gelecek. Akıllı telefonun Ekim ayı sonunda tanıtılması planlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim