Anlık Bildirim

OnePlus 7 Pro’nun titreşim motoru çok daha güçlü olacak

OnePlus 7 Pro’nun titreşim motorunun çok daha güçlü olacağı öğrenildi. Firma CEO’su Pete Lau tarafından doğrulanan bilgiye göre, üç farklı kademede ayarlama imkanı da var. Detaylar haberimizde.
OnePlus 7 titreşim motoru daha güçlü olacak Tam Boyutta Gör
OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro modellerinin tanıtılmasına sayılı günler kaldı. Her iki cihaz hakkında tüm teknik özelliklere ve resimlere hali hazırda sahibiz. Çeşitli sızıntılar ve firma CEO’su Pete Lau tarafından paylaşılan bilgiler, yeni OnePlus modellerini sürpriz olmaktan çıkardı. Bugün ise yine CEO tarafından OnePlus 7 Pro’nun çok daha güçlü titreşim motoruna sahip olacağı açıklandı.

Kullanıcılar şikayet ediyordu

OnePlus 6T dahil önceki birçok modelde kullanıcılar titreşim motorunun zayıf olmasını şikayet ediyordu. Firma da yeni modeliyle birlikte bu sorunu ortadan kaldırmaya odaklanmış. Açıklanan bilgilere göre OnePlus 7 Pro’nun titreşim motoru OnePlus 6T’ye göre yüzde 200 daha güçlü.

Firma, titreşim motorunu cihazın kalınlığı artırmadan yerleştirmek için özel çalışma yaptığını söylüyor. Böylece üç farklı kademede (düşük, orta, yüksek) ve altı farklı şekilde titreyebilen bu motor ortaya çıkmış.

OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro, 14 Mayıs tarihinde tanıtılacak. Cihazların bazı özellikleri Snapdragon 855 yonga seti, 12 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama vb. şeklinde. OnePlus 7 su damlası çentikle gelirken, Pro modeli açılır kapanır ön kamera mekanizmasına sahip. Ayrıca 90 Hz ekran gibi bazı özelliklerin OnePlus 7 Pro’ya özel olacağı biliniyor. Gelişmiş titreşim motorun da Pro’ya özel olup olmadığı henüz öğrenilemedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim