Anlık Bildirim

OnePlus 7'nin tasarımını açığa çıkaran yeni görseller yayınlandı

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus yakında yeni amiral gemisini piyasaya sürecek. OnePlus 7'nin tasarımını gözler önüne seren görseller ve 360 derecelik video yayınlandı.
OnePlus 7'nin yılın ikinci yarısına kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak amiral gemisi telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını görmek için o zamana kadar beklememiz gerekmiyor.
Mobil sektöre yönelik sızıntıları ile sıklıkla gündeme gelen Steve Hemmerstoffer, OnePlus'ın yeni amiral gemisi telefonunun 3 boyutlu render görsellerini ve 360 derecelik videosunu yayınladı.
Görüntüler OnePlus 7'nin çerçevesiz bir ekrana sahip olduğunu ancak sürgülü bir mekanizma içermediğini ortaya koyuyor. Bunun yerine Vivo NEX ve Vivo V15 Pro gibi üste doğru açılan bir selfie kamerası var.

Üçlü arka kamera sistemine sahip olacak

6.5 inçlik ekran taşıyan cihaz dikey olarak konumlandırılmış üçlü arka kamera sistemi ile gelecek. Akıllı telefonun arka panelinde parmak izi tarayıcısı yok bu da ekrana gömülü olabileceği anlamına geliyor.
Cam arka panele sahip olacağını gördüğümüz OnePlus 7 ne yazık ki kablosuz şarj desteği sunmayacak. Snapdragon 855 yonga seti ile güçlendirilecek telefonun Warp Charge 30 adı verilen hızlı şarj teknolojisi ile gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8176 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim