Anlık Bildirim

OnePlus 7 kablosuz şarj özelliğine sahip olmayacak

OnePlus CEO'su Pete Lau yeni telefonlarının kablosz şarj özelliğine sahip olmayacağını onayladı. Çinli şirket kendi kablosuz şarj teknolojisi üzerinde çalışıyor.
Günümüzde kablosuz şarjı destekleyen akıllı telefonların sayısı giderek artıyor. Fakat ne yazık ki OnePlus telefonlarda henüz bu özellik yok ve görünüşe bakılırsa 2019'da da durum değişmeyecek. Çünkü OnePlus CEO'su Pete Lau bu yıl çıkaracakları telefonun kablosuz olarak şarj edilemeyeceğini onayladı.
Lau, CNET'e verdiği röportajda "OnePlus şarj konusunda en iyilerden biri. Kablosuz şarj beklentileri karşılamakta yetersiz." dedi. Şu anda OnePlus zaten telefonlarında hızlı şarj teknolojisi sunuyor ancak Lau'nun kablosuz şarjı "yetersiz" olarak nitelemesinin bir nedeni var elbette. Bu da kablosuz şarjın, kabloluya kıyasla daha yavaş olması.

Kendi kablosuz şarj teknolojisini geliştiriyor

Bununla birlikte, Lau'nun mevcut kablosuz şarj teknolojisini küçümseyen söylemleri Çinli şirketin kablosuz şarjı tamamen es geçeceği anlamına gelmiyor. Deneyimli yönetici şirketin daha fazla güç sağlayabilecek bir kablosuz şarj teknolojisi üzerinde çalıştığını belirtti. Ancak Lau ne zaman hazır olacağına dair bir tarih vermedi.
Tüm bu bilgiler ışığında OnePlus 7'nin kablosuz şarj desteğine sahip olmayacağını ve büyük olasılıkla bu özellik için OnePlus fanlarının 2020'ye kadar beklemeleri gerekeceğini söyleyebiliriz
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4530 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, kablosuz şarj ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim