Anlık Bildirim

OnePlus 7 Pro kullanıcılarından bir kısmı, "hayalet dokunuş" sorunu yaşamaya başladı

Gelişmiş ekran özellikleri ile dikkat çeken OnePlus 7 Pro, ne yazık ki son günlerde can sıkıcı bir problem ile gündemde. Cihazın bazı kullanıcıları "hayalet dokunuş" sorunundan muzdaripler.
Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi OnePlus 7'yi tanıtmıştı. Güçlü donanımı, gelişmiş kamera özellikleri ve 30W Warp Charge teknolojisi ile dikkatler üzerine toplayan cihazın şüphesiz en büyük cazibe merkezlerinden biri 90Hz yenileme hızına sahip olan ekranıydı.  
Ancak ne yazık ki kullanıcılarının başına gelen bazı küçük talihsizlikler sebebiyle şirketin OnePlus 7 Pro'nun ekranları ile başı dertte. Şu an için çok yaygın bir sorun olmasa da OnePlus 7 Pro kullanıcılarından kayda değer bir kısmı telefonlarında "hayalet dokunuş" sorunu yaşamaya başladılar.
Bazı durumlarda çok rahatsız edici duruma gelebilen bu sorun, kullanıcıların ekranda hiç dokunmadıkları kısımların yanıt vermesine ve telefonun sanki başka bir kullanıcı tarafından kullanılıyormuş gibi rastgele işlemler yapmasına sebep oluyor. Aşağıda yer alan videoda sorun açık bir şekilde görülebiliyor.
 
OnePlus Forumları ve Reddit'te açılan bir konuda birçok OnePlus 7 Pro sahibi, aynı sorundan muzdarip olduklarını dile getirdi. Ayrıca Android Central da, ekip üyelerinden birinin, asgari derecede de olsa, bu sorunu yaşadığını dile getirdi.
Bazı kullanıcılar bu sorunun yalnızca birkaç saniye yaşandığından söz ederken, bazıları ise uzun süre yaşamaktan şikayetçi. Kullanıcılar CPU-Z uygulamasının hayalet dokunuşları tespit edebilmek için iyi bir nokta olduğuna dikkat çekiyorlar.
Neyse ki OnePlus'ın konuyla ilgili cevabı gecikmedi. Şirket, sorunu detaylı bir şekilde araştırdıklarını ve bu sorunu yaşayan kullanıcılarla OnePlus Topluluğu uygulaması veya OnePlus Forumları aracılığıyla iletişime geçileceğini duyurdu. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13909 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, oneplus 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim