Anlık Bildirim

OnePlus 6T modellerinde hızlı pil tüketimi sorunu ortaya çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus'ın geçtiğimiz Kasım ayında piyasaya sürdüğü OnePlus 6T modeline sahip kullanıcılar, pilin hızlı bir şekilde azalmasından şikayetçiler.
Akıllı telefon teknolojisinin en büyük handikaplarından biri de hiç kuşku yok ki cihazların batarya ömrü. Zira birçok şirket bunu aşmak için çeşitli denemeler yapsalar da, hala tatmin edici bir sonuç çıkmış değil. Bunun üstüne bir de cihaz güncellemeleriyle mevcut batarya ömrünün daha da kötüleşmesi eklenince durum oldukça can sıkıcı olabiliyor.

Pil hızla boşalıyor

Çinli akıllı telefon üreticilerinden OnePlus'ın geçtiğimiz Kasım ayında satışa sunduğu OnePlus 6T modellerinde de batarya sorunu baş göstermeye başladı. Zira reddit'te aynı durumu yaşayan birçok kullanıcı mevcut ve bunun spesifik bir sorun olmadığı ortada.
Reddit kullanıcısı OnePlus 6T ile yaşadığı pil problemini şu şekilde açıklıyor: "Geçtimiz gün OnePlus 6T cep telefonumun bataryası %80'den aniden düşmeye başladı. Tahminen pil ömrünün en az yarı yarıya düştüğünü söyleyebilirim. Cihazında herhangi ağır bir işlem yapmıyorum. Şüphelendiğim uygulamalara arkaplanda çalışmamaları için kısıtlamalar getirdim. Yazılımı T-Mobile'ın izin verdiği en son sürüme yükselttim ancak bu da işe yaramadı."
Kullanıcının yazdığı bu şikayet mesajının altına, onlarca kullanıcı tarafından aynı sorunu yaşadıklarına dair mesajlar yağmaya başladı. OnePlus henüz sorunun ne olabileceğine dair bir açıklama yapmış değil. Şimdilik cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamaktan başka bir çözüm önerilmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim