Anlık Bildirim

OnePlus 5 ve 5T modellerine Android Q güncellemesi geleceği doğrulandı

OnePlus 7 serisiyle yoluna devam eden firma eski modelleri de unutmadığını gösterdi. OnePlus 5 ve 5T’ye Android Q güncellemesi gelecek. Ayrıca OnePlus 7 özellikleri de ekleniyor.
OnePlus 5 ve OnePlus 5T Android Q güncellemesi Tam Boyutta Gör
OnePlus güncelleme desteği konusunda iyi anılan firmalardan biri. Görünen o ki bu yönünü korumaya kararlı. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro’ya odaklanılmış olsa da firma eski modellerini unutmadığını gösterdi. OnePlus 5, 5T, 6 ve 6T modellerine OnePlus 7’de bulunan özellikler eklenecek. Ayrıca OnePlus 5 ve 5T’nin Android Q güncellemesi alacağı da doğrulandı.

OnePlus 7 özellikleri geliyor

OnePlus 7 ve 7 Pro tanıtılırken firma birçok yeni özellikten bahsetti. Bunlardan bazıları, CPU performansını artıran Fnatic Mode, rahatız etme seçeneğine benzer Zen Mode, özel geliştirilen ekran kaydedici, yatay moddayken hızlı cevap verme, RAM Boost ve DC diming özellikleri. OnePlus forumlarında bir çalışan tarafından yapılan duyuruyla tüm bu özelliklerin OnePlus 5, 5T, 6 ve 6T modellerine de geleceği açıklandı. OnePlus 7 ve 7 Pro tanıtılırken bu özellikleri merak eden eski OnePlus kullanıcıları kendileri deneyimleyebilecek.

OnePlus 5 ve OnePlus 5T Android Q güncellemesi Tam Boyutta Gör

Açıklamanın en sonunda Android Q güncellemesi ile ilgili duyuru da yapıldı. Android Q’un geliştirici önizleme sürümleri OnePlus 7, 7 Pro, 6 ve 6 T için mevcut. Bu bakımdan Android Q alacakları zaten biliniyordu. Ancak OnePlus 5 ve OnePlus 5T modellerinin Android Q güncellemesi alıp almayacakları hakkında ise herhangi bir bilgi yoktu. Paylaşımla birlikte 5 ve 5T’nin de Android Q güncellemesi alacağı resmi olarak doğrulanmış oldu.

Android Q hala beta aşamasında ve önümüzdeki aylarda bu sürece devam edecek. Final sürümünün dağıtılmasına uzun bir süre var. Üzerine bir de üreticilerin kendi arayüzlerini işletim sistemine entegre etme süreleri düşünülürse, son kullanıcıların Android Q güncellemesini beklemeye devam etmesi gerekeceğini söylemeliyiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7783 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim