Anlık Bildirim

Onaylandı: OnePlus 6T ekrana gömülü parmak izi sensörü ile gelecek

Çinli OnePlus, bir sonraki akıllı telefonunun ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağını resmen doğruladı. Ayrıca cihazın kilit ekranını gösteren bir görüntü de yayınlandı.
OnePlus, bu yılın sonlarında tanıtılması beklenen bir sonraki akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. OnePlus 6T olarak gelmesi beklenen cihazın tasarımı ve özellikleri hakkında daha önce bir takım söylenti ve sızıntılar ortaya çıkmıştı. Şimdiki haber ise OnePlus 6T'nin ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağını doğruluyor.
Çinli şirket, CNET isimli web sitesine yaptığı açıklamada akıllı telefonun ekrandan parmak izi okuma özelliğine sahip olacağını onayladı. CNET aynı zamanda OnePlus 6T'nin ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağını gösteren bir kilit ekranı görüntüsü yayınladı.

Şirket OnePlus 5T'de bu özelliği sunmak istemiş

OnePlus aslında bu teknolojiyi OnePlus 5T'de sunmak istediklerini ancak hızlı ve sorunsuz bir deneyim sunabilecek kadar olgunlaşmadığı için hazır olana kadar ertelediklerini söyledi.
Şimdilik sadece Vivo X20 Plus UD, Vivo X23, Vivo Nex S, Vivo V11 Pro, Meizu 16 serisi, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ve Huawei Mate RS Porsche Design gibi belirli modeller ekrana gömülü parmak izi sensörü sunuyor. OnePlus 6T ise bu özelliğe sahip ilk OnePlus marka telefon olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim