Anlık Bildirim

Olympus PEN E-PL9 dijital fotoğraf makinesi duyuruldu

Japon fotoğraf makinesi devi Olympus, 2016 yılında piyasaya sürdüğü PEN E-PL8'in halefini duyurdu. İşte retro-modern tarzı ve donanım iyileştirmeleriyle gelen yeni PEN E-PL9 modelinin detayları.
Yeni bir dijital fotoğraf makinesi arayışındaysanız Olympus'un yeni modeli radarınıza girebilir. Şirket kısa süre önce, 2016'da piyasaya sürülen PEN E-PL8'in daha gelişmiş bir versiyonu olan Olympus PEN E-PL9 modelini duyurdu.
Kısaca hatırlatmak gerekirse E-PL8, giriş seviyesi aynasız bir fotoğraf makinesi olarak piyasaya sürülmüştü ve halefi de onun izinden gidecekmiş gibi görünüyor. Bunun dışında günümüz fotoğrafçılığı ve videografi için daha uygun hale gelmesini sağlayacak bazı donanım güncellemeleri söz konusu. Makine, 16MP Live MOS sensör ve Olympus E-M10 Mark III'te de kullanılan TruePic VIII görüntü işlemcisine sahip.

3 eksenli IBIS özelliği ile geliyor

Olympus PEN E-PL9 gövde içi görüntü sabitleme (IBIS) özelliği sunuyor. Yani kullanıcılar görüntü sabitleme için lenslere bağımlı olmak zorunda kalmayacaklar. Bununla birlikte IBIS sisteminin 5 eksen yerine 3 eksenli olarak geldiğini belirtelim. Belki diğer kameralara kıyasla daha kararlı çalışmayacak ancak yine de iş görecek kadar iyi olacağı kesin.
30fps'de 4K video kaydı ve Bluetooth gibi özellikler sunan Olympus PEN E-PL9'un önümüzdeki ay Avrupa'da 549 euro (sadece gövde) fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca makinenin M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ kit lens ile birlikte 699 euroluk bir paket halinde satın alınabileceğini de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim