Anlık Bildirim

Nvidia, RTX 2080 ile RTX 2070’in arasında yeni bir kart konumlandırabilir

Nvidia, GeForce RTX 2080 ve 2070 kartların arasında yeni bir kart konumlandırmaya hazırlanıyor olabilir. UserBenchmark sitesinde yayınlanan bir görsel, potansiyel kartla ilgili detayları paylaşmış.

Nvidia, RTX 2080 ile RTX 2070’in arasında yeni bir kart konumlandırabilir Tam Boyutta Gör
 

UserBenchmark sitesinde, “Nvidia Grafik Birimi” isimli ve “10DE 1E37” kodlu bir kartın test sonuçları paylaşıldı. Kapsamlı testlere tutulan kart, sitede yer alan bilgilere göre %139 oranında 3D hız puanı almış. Aynı sitede, AMD Radeon VII’nin %143 ve Nvidia GeForce RTX 2070’in ise %131 puan aldığı belirtiliyor.

GPU ile ilgili çok az bilginin paylaşıldığı test sonuçları sayfasında, kartın çıkış tarihi olarak ise 2019’un ikinci yarısı gösterilmiş.

Daha önce GeForce RTX 2070 Ti model kartlarla ilgili duyumlar ortaya saçılmış, ancak söylentilerin ömrü çok kısa olmuştu. Fakat ortaya çıkan sonuçlar, RTX 2070 Ti söylentilerinin yeniden alevlenmesine sebep olmuş gibi görünüyor.

İlginç olan bir başka detay ise adı belli olmayan kartın bellek miktarının 7,5 GB olarak gözüküyor olması. Bilindiği üzere GeForce RTX 2080 ile RTX 2070 kartlar 8 GB ve RTX 2060 kart ise 6 GB bellek ile geliyor. Bu kapsamda RTX 2070’den daha hızlı olan bir karta ait bellek miktarının daha düşük olması da akla pek yatmıyor.

Paylaşılan bilgiler ve kartın çıkış tarihinin doğru olduğu varsayımından hareketle, Nvidia’nın ne gibi bir sürpriz hazırladığını görmek için çok beklemeyecekmişiz gibi görünüyor. Kart ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktıkça sizleri bilgilendirmeyi devam edeceğiz. Lütfen bizi takipte kalın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim