Anlık Bildirim
 
GPU devi Nvidia’nın Ray Tracing teknolojisinin getirileri olduğu kadar götürüleri de var. Yeni teknoloji duyurulduğu günden bu yana yavaş da olsa yaygınlaşmaya devam ediyor. Buna karşın kullanıcıların performans endişeleri halen devam ediyor.

Ekran kartı alırken Ray Tracing kriteri önemli 

Firmanın düzenlediği finansal etkinlikte yatırımcılarla mali durum değerlendirilmesi yapıldı. Bununla birlikte Jensen Huang, Nvidia’nın son dönemde çokça konuşulan Ray Tracing teknolojisine de değindi. CEO’ya göre 4 yıla kadar kullanılacak bir ekran kartı tercih edilirken ışın izleme desteği olmayan bir model seçmek çılgınlık.
Her ne kadar Huang bu denli iddialı konuşsa da, Nvidia’nın GTX 1600 serisini unutmamak gerek. Görünüşe göre CEO AMD’nin RX 5700 serisini hedef alıyor. Buna karşın firmanın uygun fiyatlı çözümlerinde ışın izlemeye donanımsal desteği vermemesini düşünecek olursak ama daha da önemlisi performans kaybını göz önünde bulundurursak bu durumda teknolojiye geçiş için henüz erken görünüyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15465 kez okundu.
57 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
jensen huang, nvidia rtx ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim