Anlık Bildirim

Nubia'dan oyuncu tableti geliyor: İşte Nubia Hipad'in ilk görüntüsü ve özellikleri

Nisan ayında Red Magic oyuncu telefonunu piyasaya süren Nubia şimdi de oyun odaklı bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Nubia Hipad isimli cihazın görüntüsü ve özellikleri internete düştü.
Nubia şu anda portföyünde oyuncu telefonu olan sayılı Android cihaz üreticisinden biri. Şirket geçtiğimiz Nisan ayında, birinci sınıf mobil oyun deneyimi sunması amacıyla Red Magic'i piyasaya sürdü Akıllı telefon henüz sadece birkaç ülkede satışa sunulsa da şirket bir oyuncu tableti duyurmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.
Çin kaynaklı yeni sızıntıya bakılırsa Nubia Hipad ismiyle lanse edilmesi beklenen oyuncu tableti Red Magic'e benzer bir tasarıma sahip olacak. Yani bu da cihazın arka panelinde kırmızı renkli havalandırma boşlukları ve LED şerit olacağı anlamına geliyor. Zaten yayınlanan görsel sayesinde bunu açıkça görebiliyoruz. Ayrıca cihaz 10.1 inçlik IPS ekranla gelecek.
Nubia'dan oyuncu tableti geliyor: İşte Nubia Hipad'in ilk görüntüsü ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Nubia Red Magic oyuncu telefonu

Helio X27 yonga seti ve 7.000 mAh pil

Nubia Hipad'in Mali T880 GPU içeren on çekirdekli MediaTek Helio X27 yonga seti ve 3 GB RAM ile güçlendirileceği söyleniyor. Ayrıca 32 GB'lık dahili depolama alanına sahip olacak. Cihazı sadece oyun amaçlı kullanması durumunda bu hafızanın yeterli gelebileceğini söyleyebiliriz. Oyuncu tableti ağır kullanımda bile bir gün dayanabilecek 7.000 mAh kapasiteli bir pilden güç alacak.
Kutudan Android Oreo işletim sistemi ile çıkması beklenen cihaz 2.5 GHz ve 5 GHz WiFi bantlarını da destekleyecek. Nubia Hipad'in fiyat etiketi ve ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz bir bilgi yok. Önümüzdeki haftalarda oyuncu tableti ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim