Anlık Bildirim

Nokia oyun odaklı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Akıllı telefon üreticilerin son modası olan oyuncu telefonları kervanına Nokia da katılıyor. Şirketin twitter hesabından paylaşılan videoya bakılırsa, piyasaya çıkması için de çok beklemeyeceğiz.
Akıllı telefon üreticilerinin yeni modası güçlü donanıma sahip oyun odaklı cihazla geliştirmek. Xiaomi, Asus, Razer ve ZTE'den sonra Nokia'nın da bu furyaya katılacağını söyleyebiliriz. Zira şirketin Twitter hesabından oyuncu telefonu ile ilgili 10 saniyelik bir video paylaşıldı.

Modeli henüz belli değil

Şirketin resmi Hindistan twitter hesabından paylaşılan 10 saniyelik video, bazı oyun sahnelerini ve arkasından da ışık detaylarıyla belirginleştirilmiş bir akıllı telefonun ana hatlarını gösteriyor.
 
Nokia'nın, Samsung'un Fortnite oyununu ilk olarak Galaxy Note 9 kullanıcılarına sunmasına benzer bir proje yapabileceği de sızan bilgiler arasında. Şirket cihazın detayları ve modeli ile ilgili henüz bir bilgi vermiş değil. Diğer detayları öğrenmek için önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak olan sızıntıları beklemekten başka bir çaremiz yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim