Anlık Bildirim

Nokia X71 ön siparişleri toplanmaya başladı

Nokia'nın Çin'de X71 olarak sunduğu, dünyaya Nokia 8.1 Plus olarak sunacağı orta seviye akıllı telefonu bugün ön siparişe açıldı. Cihaz rakiplerinden ayrılmak için kamera kurulumunu kullanacak.
Girdiği aşırı rekabetçi orta seviye pazarında işi zor olan Nokia X71, Çin’de ön sipariş almaya başladı. Cihaz sunduğu 48MP ana ve 8MP geniş açılı kamera kurulumuyla ve öndeki selfie kamerası deliğiyle rakiplerinden ayrışmayı hedefliyor.
Özelliklere bir göz atıldığında cihazın 6,39 inçlik Full HD+ çözünürlüklü LCD ekranla geldiğini görebiliyoruz. Ön tarafta ekrandaki delik sayesinde dünyayı göre 16MP’lik kamera selfie işlerini görüyor. İşlemci departmanında Qualcomm Snapdragon 660, 6GB RAM ile birleştirilerek sunuluyor. Dahili depolama ise 64 ya da 128GB seviyesinde. Cihaz microSD kart desteğine de sahip.
Arka tarafta daha önce de bahsettiğimiz gibi esnek bir kamera kurulumu bulunuyor. Cihazın üç kamerasından ilki f/1,8 diyafram açıklığına ve 48MP çözünürlüğe sahip parlak bir sensör. İkincil 8MP çözünürlüklü kamera ise 120 derecelik bir görüş açısı sunuyor. Üçüncü ve son kamera ise 5MP çözünürlüklü bir derinlik sensörü olarak kullanılıyor.
Nokia X71 Çin’deki fiyatlandırmaya göre 2.199 CNY’den başlayıp 2.699 CNY’ye kadar ulaşıyor. Bunları dolara çevirirsek (kurdaki sürekli hareketlilik yüzünden TL yaparsak haberi her dakika güncellememiz gerekir) başlangıç fiyatı 325, en üst seviye model ise 400 dolardan satılacak.
Bugün başlayan ön siparişlerden alınan talepler 17 Nisan’dan itibaren kargolanacak. Önceki bilgilerimize dayanarak konuşursak Nokia X71, uluslararası pazara Nokia 8.1 Plus adıyla sunulacak. Bu tanıtım ve satışa çıkarılmanın ne zaman gerçekleşeceği henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim