Anlık Bildirim

Nokia 9 PureView basın görseli sızdırıldı

Android One programına dahil olacak Nokia 9 PureView geçen yılın amiral gemi donanımına sahip. Bununla birlikte 5 arka kamerası zaten pazarda onu farklılaştırmaya yetecektir.

Nokia markasının bugüne kadar ki en iyi ve pazarın da ilk 5 kameralı akıllı telefonu olması beklenen Nokia 9 PureView, MWC 2019 fuarında resmiyet kazanacak. Telefon ile ilgili sızdırılan görseller ve bilgiler pek çok detayı açıklığa kavuşturdu.

Nokia 9 PureView özellikleri ve fiyatı

Nokia 9 PureView modelinde 5.99 inçlik 1440 x 2880 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran yer alıyor. Çentikli tasarımlara göre çerçeveleri oldukça kalın olan modelin geliştirme çalışmaları oldukça eskiye dayandığı için çentiğe yetişmediği tahmin ediliyor.

Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alan akıllı telefonda 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB depolama kapasitesi olması bekleniyor. Telefon enerjisini ise 4150mAh kapasiteli bir bataryadan alıyor.

Arka kısımda kameralar dahil 7 adet yuva bulunuyor. Henüz arka kameraların çözünürlükleri ve fonksiyonları sızmış değil ancak LED flaş-kızılötesi odaklama-ana sensör-telefoto-geniş açı-derinlik-monokrom (ultra geniş) şeklinde bir tahmin yapmak zor olmayacaktır.

Bu yılın amiral gemilerinde Snapdragon 855 yonga seti göreceğimiz için Nokia 9 PureView biraz eski bir amiral gemisi gibi olacak ancak dediğimiz gibi geliştirme çalışmaları eskiye dayandığı için o dönemin trend bileşenleri yer alıyor. Yine de 5 arka kamera ses getirecektir. Telefonun 800$-900$ aralığında piyasada olması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3950 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 9 pureview ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim