Anlık Bildirim

Nokia 8'in ilk gerçek görüntüsü CES 2017'de ortaya çıktı (Güncellendi)

Nokia'nın kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek Snapdragon 835'li amiral gemisi Nokia 8, CES 2017 fuarında kameralara yakalandı. Cihazın ilk gerçek fotoğrafı ve videosu haberimizde.
Microsoft sonrası dönemdeki ilk Nokia markalı akıllı telefonun yalnızca Çin'de piyasaya sunulması nedeniyle hayal kırıklığına uğradıysanız, HMD Global'in yaklaşık bir ay içinde başka bir akıllı telefon tanıtmayı planladığını bilmek sizi sevindirebilir. Nokia Supreme olarak bilinen akıllı telefon piyasaya Nokia 8 olarak çıkacak. Akıllı telefon henüz onaylanmadı, ancak HMD Gobal tarafından tanıtılacak bir sonraki Nokia markalı telefon hakkında bir çok söylenti var.
Dünkü haberimizde Nokia 8'in sızdırılan özelliklerini yazmış ve akıllı telefonun CES 2017'de Qualcomm standında sergilendiğini söylemiştik. Nokia 8 ile ilgili bilgileri sızdıran kişi, akıllı telefonun önümüzdeki ay tanıtılacak iki versiyonunu da gösteren bir video da yayınlayacağına söz vermişti.
Bugün ilgili video YouTube'a yüklendi ve yayınlanan görüntüde Snapdragon 821 ve Snapdragon 835 işlemcili Nokia 8 modellerinin kamera karşılaştırmalarının yapıldığını görüyoruz. Ayrıca, bunların Nokia'nın yeni donanım ortağı için Rusya'daki bir üretim tesisinden gelen erken modeller olduğu iddia ediliyor.
Snapdragon 821'li modelin aksine, Qualcomm'un yeni Snapdragon 835 işlemcisi tarafından desteklenen Nokia 8'in akıllı telefonlarda şimdiye kadarki en pürüzsüz video deneyimi sunan EIS 3.0 (Elektronik Görüntü Sabitleyici) yer alacak. Bu teknoloji kullanıcıların hareket halindeyken minimum titremeyle video çekmelerini sağlıyor.
Nokia 8'in her iki versiyonu da OIS (optik görüntü sabitleme) ve çift LED flaşlı 24 megapiksellik arka kameraya sahip. Ayrıca özçekim ve video görüşmeleri için 12 megapiksel ön kameraları var. Müşteriler 64 GB ve 128 GB modelleri arasından seçim yapabilecekler ancak her ikisi de bellek genişletme (256 GB'a kadar) için microSD kart yuvası içerecek. Önceki rapora göre Nokia 8, Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüğü destekleyen 5.7 inç Super AMOLED ekranla gelecek. Ayrıca kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacak.
GÜNCELLEME: Qualcomm, CES 2017 fuarında görüntülenen amiral gemisi akıllı telefonla ilgili haberleri yalanladı. Şirket, Nokia 8 olduğu ileri sürülen akıllı telefonun Qualcomm'un Snapdragon 835'in özelliklerini göstermek için kullandığı referans bir cihazdan başka birşey olmadığını söyledi. İlgili habere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17390 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim