Anlık Bildirim

Nokia 7 Plus'ın ilk canlı görüntüsü sızdı

Merakla beklenen Nokia 7 Plus'ın ilk dijital görüntülerinin sızmasından sadece bir gün sonra bu kez cihazın canlı görüntüsü de ortaya çıktı. Canlı görüntü, sızıntı olarak yayılan resimleri doğruluyor.
Nokia'nın üreticisi HMD Global tarafından MWC 2018'de tanıtılması beklenen Nokia 7 Plus'ın canlı bir görüntüsüne ulaşıldı. Dijital görsellerin sızmasından sadece bir gün sonra çıkan bu canlı görüntü, sızıntıları doğruluyor.
Nokia'nın ilk 18:9 ekran oranıyla gelecek telefonu Nokia 7 Plus'ın köşeleri yuvarlatılmış olacak. Görselde cihazın 2.5D kavisli ekrana sahip olduğu göze çarpıyor. Sağ üst köşedeki Nokia logosunun hemen yanında ise selfie kamerası konumlandırılmış durumda.
Android One programı kapsamında gelmesi beklenen Nokia 7 Plus'ın 4 GB RAM ve Snapdragon 660 yonga setine sahip olacağı söyleniyor. Bunların yanında cihazın arka kısmında üst üste yerleştirilmiş iki kamera ve altlarında parmak izi okuyucu olacak. Son olarak Nokia 7 Plus'ın turuncu detaylarla süslenmiş inci beyazı ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacağını belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4757 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cep telefonu, sızıntı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim