Anlık Bildirim

Nokia 220 4G ve Nokia 105 telefonları duyuruldu

Sadece konuşmak ve SMS için telefon arıyorsanız yeni Nokia 220 4G ve Nokia 105 modelleri işinize yarayabilir. Nokia 105 sadece 15$ fiyat etiketi ile dikkat çekiyor.

Bugün akıllı telefon pazarı sürekli gündemde olsa da standart işletim sistemli telefonlar halen büyük ilgi görüyor. Başta gelişmekte olan ülke pazarları olmak üzere sadece arama ve mesaj atma için telefon kullanan herkes bu modellerin arayışı içerisinde.

Nokia 220 4G ve Nokia 105 fiyatı

Standart işletim sistemli telefonlarda hakimiyet halen Nokia markasında. Bağımsız olduğu dönemlerden Microsoft bünyesine geçtiği ve sonrasında HMD Global tarafından satın alındığı döneme kadar Nokia markası hakimiyetini kimseye bırakmadı.

Firma yeni telefonlarla bu pazarı hareketlendirmeye devam ediyor. Son olarak Nokia 220 4G ve Nokia 105 adında iki yeni telefon duyuruldu. Her iki telefonda önceki nesle göre bir tık daha iyi özelliklerle donatılmış.

Nokia 220 4G modeli 2G veya 3G cihazından 4G altyapısına ucuz bir geçiş arayanlara hitap ediyor. İnternet gezintisi yapabilmeniz yanında Facebook gibi uygulamalara ve HD ses aramasına erişebiliyorsunuz.

Bataryası günlerce idare edebilen telefonun renkli ekranında modern Yılan oyunu da sunuluyor. Nokia 220 4G modeli 44$ fiyat etiketi ile Ağustos ortasında piyasaya sürülecek.

Nokia 105 ise FM radyo ve LED fener ile öne çıkıyor. Yine uzun kullanım süresi ve renkli ekran mevcut. Fiyatı ise 15$ gibi pek çok pazarda rekabetçi olacak seviyede. Şimdilik hangi ülkelerde satışa çıkacağı açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6257 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia 105 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim