Anlık Bildirim

Nissan, köpek sahiplerine özel X-Trail konseptini tanıttı

Nissan, köpek sahibi olan ve hayvanıyla yolculuk eden müşterileri için özelleştirilmiş yeni X-Trail konseptini tanıttı. Araç, köpeklerin konforu ve bakımı için geliştirilen eşsiz özelliklere sahip.

 

Nissan, köpek sahiplerine özel X-Trail konseptini tanıttı Tam Boyutta Gör

Japon otomotiv devi Nissan, 1300’den fazla köpek sahibinin dahil olduğu bir anketin sonucundan yola çıkarak yeni bir X-Trail konsepti hazırladı. Konsept, köpekleriyle sık sık yolculuk eden otomobil sahiplerinin ve evcil hayvanlarının konforu için özel olarak hazırlanmış.

Konsept otomobil, her tür köpeğin rahat bir şekilde yolculuk edebilmesi için özelleştirilmiş 445 litrelik büyük bir bagaja sahip. Sevimli dostlarımızın rahat bir şekilde araca binebilmesi ve araçtan inebilmesi için kullanılan bir tür rampa da bagaja dahil.

Nissan, bu özel konseptiyle bagajda biriken köpek kıllarına da çözüm getirmiş. Özel bir deriyle kaplanmış olan bagaj, dökülen köpek kıllarının yüzeye yapışmasını engelliyor ve hatta kolayca silinerek kılların alınabilmesini mümkün kılıyor. Bu kaplamaya, köpeklerin sivri dişlerinin ve pençelerinin zarar verip veremeyeceği bilinmiyor.

Konseptte, otomobil yolculuklarından hoşlanmayan köpekler de düşünülmüş. Yolculuk sırasında köpeğini kontrol etmek veya sakinleştirmek amacıyla onunla konuşmak isteyen sürücüler, NissanConnect’in ses ve görüntü iletim sistemi üzerinden bunu yapabiliyorlar.

Bagajda yer alan diğer araçlar arasında köpeği yıkamak için kullanılan özel hortum ve kurutucu, dökülmeyen su kabı, akıllı bisküvi dağıtıcısı ve bagaj ısıtıcısı bulunuyor.

Nissan, bu konsepteki parçaların satışı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4836 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nissan, nissan x-trail
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim