Anlık Bildirim

Netflix'in reklam denemesi büyük tepki topladı

Netflix'in dizi bölümleri arasında başka içeriklerin tanıtım videolarını göstermeye başlaması kullanıcıların tepkisini çekti. Sosyal medyada Netflix'e tepki yağdı.
Topladığı veriler sayesinde abonelerine en uygun içerikleri sunabilme yeteneğiyle övünen Netflix, geçtiğimiz günlerde bu yönde yeni bir sistem test etmeye başladı. Netflix, kullanıcılarına ilgilerini çekeceğini düşündüğü içeriklerinin tanıtım videolarını göstermeye başladı. 
İzlenen dizilerin bölümleri arasında gösterilen bu tanıtım videoları Netflix kullanıcıları tarafından pek hoş karşılanmadı. Reddit, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında, test ettiği bu yeni tanıtım metodu yüzünden Netflix'e tepki yağdı.
Netflix'e herhangi bir reklam izlemek zorunda kalmadan, kesintisiz bir deneyim için abone olduklarına ve para ödediklerine dikkat çeken kullanıcılar, test edilen bu yeni sistemin Netflix'in amacına aykırı olduğu görüşünde.
Sayıları hızla artan bu tepkilerin ardından konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Netflix, yıllar içinde kullanıcı deneyimini geliştirmek için birçok yeni özellik test ettiklerini ve bu yeni video tanıtımlarının da bunlardan sadece biri olduğunu belirtti.
Bölüm aralarında gösterilen bu tanıtım videolarının kullanıcıların ilgilerini çekebilecek yeni içerikleri daha hızlı bulması için kullanışlı olabileceğini belirten Netflix, kullanıcıların istedikleri anda bu reklamları geçebildiklerine dikkat çekti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13045 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dijital platformlar, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim