Anlık Bildirim

Netflix üyelik ücretlerine zam yapacağını kullanıcılara bildirdi

Küresel internet televizyon ağı Netflix, üyelik ücretlerine zam yapacağını yılın başlarında duyurmuştu. Gelen haberlere göre şirket Mayıs ayında yapacağı fiyat artışlarını kullanıcılara bildiriyor.
Netflix bu yılın başlarında abonelik hizmetinin fiyatlarına zam yapacağını açıklamıştı. Şirket, Mayıs ayında yürürlüğe gireceğini açıkladığı abonelik fiyatlarında yapılan değişiklikleri, kullanıcılarına gönderdiği e-postalarla duyurmaya başladı.

Zorlu rakipler geliyor

Netflix'in en Temel olarak adlandırılan en düşük paketinin aylık fiyatı 8 dolardan, 9 dolara çıkacak. İki cihazda aynı anda HD yayın sunan HD paketin de fiyatı 11 dolardan 13 dolarak çıkacak. Son olarak, aynı anda dört cihaza kadar yayın izleyebilmenizi sağlayan UHD paketinin fiyatının ise 14 dolardan 16 dolara çıkacağı açıklandı.
Netflix yıllardır üyelik ücretlerini periyodik olarak arttırıyor ve şirket bu durumu da kullanıcılarına daha kaliteli TV şovları ve filmler sunabilmek olarak açıklıyor. Anca şirketin bu yıl yaptığı fiyat artışlarının biraz tehlikeli olduğu belirtiliyor. Zira şirketin başta Disney+ olmak üzere birkaç dikkate değer rakibi de pazara girmek üzere. Bu zamların ülkemize olan yansımasını ise önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29836 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, TV ve
3 etiket daha video akışı zam Internet
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim