Anlık Bildirim

Netflix'ten mobile özel bütçe dostu paket

Dünya genelinde 137 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Netflix, mobil platformlara özel olarak hazırladığı yeni bütçe dostu paketiyle kullanıcı sayısını daha da arttırmayı amaçlıyor.
1997 yılında kullanıcıların e-posta ile film kiralayabildiği bir servis olarak hayatına başlayan Netflix, bugün Disney ve Time Warner gibi medya devlerini gölgede bırakan bir içerik devi haline gelmiş durumda. Şirket bu inanılmaz başarısını yeniliklere açık olmasına ve yeni teknolojilere hızlıca adapte olmasına borçlu.
Dijital platformunu akıllı telefon ve tabletlerde kusursuz şekilde çalışacak hale getirmekle kalmayıp; Chromecast, Roku ve FireTV gibi yeni video teknolojileri ile de uyumlu hale getiren Netflix, geleceğe dönük bir adım daha atmaya hazırlanıyor. Online içerik devi, mobil kullanıcılara yönelik olarak bütçe dostu yeni bir paket hazırlıyor.
Dünya genelinde 140 milyona yakın kullanıcısı bulunan Netflix, sadece mobil platformlarda kullanılabilecek bu uygun fiyatlı paket ile daha da geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı amaçlıyor. 
ABD'de kullanıcılara fiyatları 7.99, 10.99 ve 13.99 dolar olan üç farklı paket seçeneği sunan Netflix, mobil platformlara özel yeni bir ödeme planı hazırladıklarını ve bu paketin aylık 4 dolara kullanıcılara sunulacağını açıkladı. Şu anda Hindistan ve Malezya'da test edilen mobil paket, ilk olarak Asya pazarına sunulacak.
Asya - Pasifik pazarındaki Netflix aboneleri platformdaki videoları izlemek için genelde mobil cihazları kullanıyor. Variety'nin paylaştığı verilere göre ABD ve Avrupa'da kullanıcılar videoların yüzde 55'ini mobil cihazlardan izlerken, Asya - Pasifik bölgesinde bu oran yüzde 74'e ulaşıyor. Bu yüzden Netflix'in mobil paketini ilk olarak Asya pazarına sunması yerinde bir hamle olarak görülüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31205 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim