Anlık Bildirim

Netflix ön izleme özelliği iOS uygulamasında başladı

Netflix iOS kullanıcıları bu haftadan itibaren içeriklerin ön izlemesini ana sayfadan görme imkanına sahip olacak. Android kullanıcıları ise biraz daha beklemek zorunda.

Netflix’in mobil tarafta biraz daha etkileşim amaçladığı yeni ön izleme özelliği iOS uygulamasında etkin hale geldi. Kullanıcılar içerikleri sayfasına girmeden fragman tarzında ön izlemesini görebilecek.

Mobilde ön izleme dönemi

Netflix’in uzun süren deneyleri sonucunda ortaya çıkan ön izleme özelliği bir içeriğin 30 saniyelik kısa videosunu barındırıyor. Daha önce televizyon uygulamalarında ön izleme özelliği kullanıma sunulmuştu.

Kullanıcının ilgisini çekecek tarzda hazırlanan ön izlemelerin sağa sola sürükleyerek arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Ön izleme başlatmak için pencerenin üzerine tıklamak yeterli. Hızlı bir şekilde yüklenen ön izlemeler kullanıcının istediği içeriği daha çabuk bulmasını ve sayfaların arasında kaybolmamasını sağlıyor.

Ön izleme özelliği şimdilik sadece iOS uygulamasında kullanılabiliyor. Android uygulaması için ise bir süre daha beklemek gerekiyor. Net bir tarih verilmiş değil.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim