Anlık Bildirim

Netflix'in iptal ettiği Marvel dizilerinin kurtarılmasını bekleyenlere kötü haber

Netflix tarafından iptal edilen Marvel dizilerinin Disney+ tarafından kurtarılmasını bekleyen diziseverler için kötü haber geldi. Netflix bu karakterleri 2020'ye kadar elinde tutacak.
Disney'in kendi dijital platformunu kurmaya karar vermesinin ardından Marvel ile arası açılan Netflix, geçtiğimiz günlerde beş Marvel dizisinden üçünü iptal ederek Marvel hayranlarını üzmüştü. Luke Cage ve Iron Fist'ten sonra Daredevil'ın da iptal edilmesi, Netflix'teki Marvel içerikleri için yolun sonuna gelindiğini gösterdi.
Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist, Netflix tarafından iptal edilmiş olsa da Marvel hayranları bu dizilerden umudunu kesmemişti. Zira Disney'in iptal edilen bu dizileri kurtarabileceği ve yakında açılacak Disney+'ta devam ettirebileceği konuşuluyordu. Ne var ki ortaya çıkan yeni bilgiler bunun pek de mümkün olmadığını gösteriyor.
Variety'nin haberine göre Netflix ve Marvel arasındaki anlaşma, iptal edilen Marvel dizilerindeki karakterlerin iki yıl boyunca herhangi bir dizide veya filmde kullanılmasını engelliyor. Yani Daredevil, Iron Fist ve Luke Cage, 2020'den önce herhangi bir Disney filminde veya dizisinde boy gösteremeyecek.
Ortaya çıkan bu bilgiler Netflix tarafından iptal edilen Marvel dizilerinin Disney+ tarafından kurtarılma ihtimalini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor. Bu dizilerdeki karakterleri Marvel filmlerinde görme ihtimalimiz biraz da yüksek olsa da bunun için de en az 2 yıl beklememiz gerekiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13688 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim