Anlık Bildirim

Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız yayınlandı

İlk Türk Netflix dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) yayınlandı. Türk süper kahramanın macerasını konu alan Hakan: Muhafız, Netflix'in bulunduğu tüm ülkelerde izlenebilecek.

Dijital içerik platformu Netflix’in ilk Türk dizisi bugün yayınlandı. Hakan: Muhafız veya küresel adıyla The Protector dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

Dizinin başrolündeki Hakan karakterini Çağatay Ulusoy canlandırıyor. Türk süper kahramanı Hakan, İstanbul’un güvenliğini sağlamak için çeşitli maceralara atılıyor. İstanbul’u yok etmek isteyen ölümsüz bir düşmana karşı mücadele ediyor. Dizide İstanbul'un tarihi mekanlarını sık sık görüyoruz.

Dizinin diğer önemli karakterlerini Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan canlandırıyor. Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezonu onaylandı. İkinci sezonda kadroya Bora Kuzum ve Engin Öztürk katılacak. Dizinin ilk sezonu, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

Yeni bir Netflix dizisi geliyor

Türkiye’deki yapım sayısını arttırmak isteyen Netflix, yeni bir Türk dizisi üzerinde çalışıyor. Bu dizi de süper kahraman dizisi olacak ve başrolde Beren Saat görev alacak. Bu dizinin ismi ve çıkış tarihi açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14128 kez okundu.
17 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, dizi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim