Anlık Bildirim

Netflix'in iOS versiyonuna akıllı indirme özelliği geldi

Netflix uygulamasının iOS versiyonuna, uzun süredir Android ve Windows platformlarının sahip olduğu Smart Downloads (Akıllı İndirme) özelliği geldi. Peki bu özellik ne işe yarıyor? Haberimizde.
Dünyanın en popüler video akış platformu Netflix'in iOS versiyonu yeni bir güncelleme aldı. Yeni güncelleme ile birlikte artık platformun Android ve Windows versiyonunda olan Smart Downloads (Akıllı İndirme) özelliği iOS cihazlar için de kullanıma sunuldu.

Dizisiz kalmak istemeyenlere hitap ediyor

iOS kullanıcıları normalde ilk güncellemelerin bu platforma gelmesini beklerken, şirketler ise yeni özellikleri diğer platformlarda test edip iOS'a getirmeyi tercih ediyorlar. Bunun son örneği ise takip edilen dizinin yeni bölümünün otomatik olarak indirilmesini sağlayan Smart Downloads özelliği diyebiliriz.
Smart Downloads özelliğini aktif duruma getirerek takip ettiğiniz bir dizinin yeni bölümünün otomatik olarak indirilmesini ve izlediğiniz önceki bölümlerin ise silinmesini sağlayabiliyorsunuz. Bu yeniliğin Netflix iOS uygulamasının 11.19.0 sürümünde kullanıma sunulduğunu belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim