Anlık Bildirim

Netflix’in The Witcher uyarlamasına ait resmî görseller geldi

Netflix, Henry Cavill’ın Rivialı Geralt'ı canlandırdığı The Witcher uyarlamasının ilk resmi görselleri yayınlandı. Bu yıl içinde izleyeceğimiz dizi için Netflix, bir de açıklama yaptı.

Netflix’in The Witcher uyarlamasına ait resmî görseller geldi Tam Boyutta Gör

Henry Cavill’in Rivialı Geralt’ı canlandırdığı The Witcher uyarlaması bilindiği üzere bu yıl içinde Netflix’e geliyor. Geçtiğimiz ay ilk sezon çekimlerinin tamamlandığı dizinin bu sefer de resmi görselleri paylaşıldı. Netflix’in pazartesi günü paylaştığı fotoğraflarda; Rivialı Geralt (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) ve Yennefer’ı (Anya Chaltora) canlandıran oyuncuları görebiliyoruz.
Yennefer (Anya Chaltora) 

Dikkatli okuyucularımız dizideki Geralt’ın tek bir kılıç taşıdığını fark etmişlerdir. Yine romanları yalayıp yutmuş okuyucularımız, Geralt’ın iki kılıca sahip olmasına rağmen daha çok çelik kılıcı sırtında taşıdığını ve gümüş kılıcın ise ihtiyaç halinde kullanılmak üzere eyerde beklediğini hatırlayacaklardır.

Ciri (Freya Allan) 

Bu kapsamda Netflix tarafından yapılan açıklamada da izleyeceğimiz seride oyundan çok romanlardan esinlenildiği ifade edilmiş. Diziyle ilgili popüler platform tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde;

“En çok satanlar listesine giren fantastik kitap serisinden esinlenilen The Witcher, kader ve ailenin epik bir hikâyesi. Rivialı Geralt, insanların canavarlardan daha tehlikeli olduğu bir dünyada kendi yerini bulmaya çalışan yalnız bir canavar avcısı. Ancak kader ağlarını örüp Geralt’ı güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesin önüne attığında bir araya gelmek zorunda kalan üçlü, gitgide istikrarsızlaşan Kıta’da yollarını bulmak için mücadele etmek zorunda kalıyor.”

The Witcher ile ilgili yeni paylaşımlar oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Lütfen bizi takip etmeye devam edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4758 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, the witcher dizisi ve Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim