Anlık Bildirim

Netflix'in Osmanlı dizisi Ottoman Rising'in dili İngilizce olacak

Osmanlı İmparatorluğu dönemini ele alacak olan Netflix dizisi Ottoman Rising'den yeni bilgiler geldi. Dizinin dili İngilizce olacak ve altı bölümden oluşacak. İşte Ottoman Rising dizisinin detayları:

Netflix'in Osmanlı dizisi Ottoman Rising'in dili İngilizce olacak Tam Boyutta Gör

Osmanlı İmparatorluğunu konu alan Ottoman Rising isimli Netflix dizisi hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Dizinin dili İngilizce olacak ve İstanbul’un fethini ele alacak.

Los Angeles merkezli prodüksiyon şirketi Karga Seven Pictures’ın ortaklarından Emre Şahin, yönetmeni olduğu Ottoman Rising dizisi hakkında Milliyet’e açıklamalarda bulundu.


Ottoman Rising dizisinin ana konusu İstanbul’un fethi olacak. Sadece fetih dönemi değil flashbackler ve ileri gidişler ile daha farklı dönemler de ekrana taşınacak.

Dizi, Netflix International için hazırlanıyor. Bu nedenle konuşma dili İngilizce olacak ve yabancı oyuncular da rol alacak. Sadece Türkiye’de ve Amerika’da değil Netflix’in bulunduğu ülkelerin tamamında reklamı yapılacak. Netflix’in bulunmadığı Çin’de de dizinin yayınlanması için ciddi bir ortaklık anlaşması yapıldı. Netflix’in bulunmadığı ülkelerdeki yayın hakkı STX Entertainment’a verildi. Bu ülkelerde televizyonda ve diğer platformlarda yayınlanacak.

Dizinin senaryosunu Emre Şahin, Kelly McPherson ve Elizabeth Lake kaleme aldı. Hikaye anlatımının ön planda olacağı şekilde yazıldığı ifade ediliyor. Altı bölümden oluşacak dizinin yayın tarihi ve oyuncu listesi bilinmiyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15668 kez okundu.
25 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim