Anlık Bildirim

Netflix, 2 TL’lik haftalık paketi Türkiye’de test etmeye başladı

Netflix, 1,99 TL'lik haftalık abonelik seçeneğini Türkiye'de test etmeye başladı. Kısa süreliğine Netflix'i kullanmak isteyen müşteriler için tasarruf sağlayacak.

Netflix, 2 TL’lik haftalık paketi Türkiye’de test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Netflix, daha uygun fiyatlı paket çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta mobil cihazlar için 7,99 TL’lik aylık abonelik paketini test eden firma şimdi de Türkiye'de haftalık abonelik seçeneğini test etmeye başladı.

Haftalık abonelik seçeneği, aylık aboneliği uzun bulan ve kısa süreliğine Netflix kullanmak isteyenler için uygun fiyatlı çözüm olacak. Aylık abonelik ücretinden yaklaşık 4 kat daha uygun fiyata 1 hafta boyunca Netflix’i kullanabileceksiniz.


Daha önce Netflix kullanmamış müşteriler, tıpkı aylık abonelikte olduğu gibi haftalık abonelik başlattığı takdirde ilk 30 gün boyunca Netflix’i ücretsiz olarak deneyebilecek. Deneme süresinin ardından haftalık abonelik her 7 günde bir kendini yenileyecek. Netflix’i kısa süreliğine kullanmayı düşünüyorsanız otomatik yenilemeyi kapatmanız gerekebilir.

Netflix’in kütüphanesindeki içeriklerin çoğunluğu ilginizi çekmiyor fakat yeni eklenen bir filmi veya diziyi izlemek istiyorsanız ‘haftalık abonelik seçeneği’ size büyük bir tasarruf sağlayacak. Örneğin 26 Nisan tarihinde yayınlanacak Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunu sadece 2 TL karşılığında izleyebileceksiniz.

Netflix’in haftalık abonelik ücretleri ne kadar?

Netflix’in haftalık abonelik seçeneğinde dört farklı paket bulunuyor. Mobil paket 1,99 TL, Temel paket 4,99 TL, Standart paket 7,99 TL ve Özel paket 10,99 TL olarak ücretlendiriliyor.

Netflix’in haftalık abonelik seçeneği şimdilik test aşamasında. Kısıtlı bir kitle, haftalık abonelik seçeneğinden yararlanabiliyor. Netflix planları arasında haftalık abonelik seçeneğini göremiyorsanız başka tarayıcılardan da şansınızı deneyebilirsiniz. Haftalık abonelik seçeneğinin genel kullanıma sunulup sunulmayacağına, test çalışmalarının ardından karar verilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36923 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim