Anlık Bildirim

Mustang Shelby GT500, 2019'da geri dönüyor

Ocak ayında sosyal medya hesabı üzerinden Mustang Shelby GT500'ü 700 beygirin üzerinde bir motorla geri getireceğini duyuran Ford, aracın ikinci teaser görüntüsünü yayınladı.

Mustang Shelby GT500, 2019'da geri dönüyor Tam Boyutta Gör
 

Amerikan otomobil devi Ford, geçtiğimiz Ocak ayında Shelby GT500 modelini 2019 yılında geri getireceğini Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir teaser videosuyla duyurmuştu. Şimdi de ikinci bir teaser ile aracın ön taraftan görünümünü paylaştı.

Ford, bu hafta Michigan’da düzenlenen medya etkinliğinde yeni Bronco ve Explorer ST modelleri hakkında verdiği bilgilerin yanı sıra Shelby GT500’ün net olmasa da ön tasarımı hakkında ipuçları veren ikinci bir teaser görüntüsünü paylaştı.

En az 700 beygir 

Paylaşılan görselde GT500’ün ön taraftan görüntüsü haricinde başka bir detay görünmüyor. Ancak önceki duyurudan bildiğimiz bir şey varsa o da aracın en az 700 beygirlik bir motora sahip olacağı. Ford, yaptığı duyuruda GT500’ün şimdiye kadar trafiğe uygun olarak ürettiği en güçlü araç olacağını da belirtti. Ancak diğer pek çok detay gibi aracın otomatik şanzıman seçeneğiyle birlikte mi, yoksa Shelby GT350 gibi yalnızca manuel şanzımana sahip olarak mı geleceği bilinmiyor.

Ford, GT500’ü 2019 yılı içerisinde piyasaya süreceğini açıkladı. O zamana kadar diğer detaylar da yavaş yavaş netleşecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6111 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford mustang, shelby gt500 ve shelby gt500 özellikleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim