Anlık Bildirim

Mozilla yakında, Firefox Premium adlı ücretli abonelik hizmetini başlatacak

Firefox internet tarayıcısının geliştiricisi Mozilla, alternatif bir gelir modeli yaratmak için önümüzdeki günlerde Firefox Premium adlı ücretli abonelik hizmetini kullanıma sunacak.
Mozilla yıllardır para kazanma mücadelesi veriyor, zira Google ile olan arama motoru iş birliği kötü bir durumda. Şirket şimdiye kadar farklı gelir modelleri yaratmaya çalışsa da pek başarılı olamadı ve şimdi Firefox Premium adlı ücretli bir hizmeti kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Fiyatlandırma henüz belli değil

Mozilla CEO'su Chris Beard verdiği yeni bir röportajda, Firefox Premium hizmetinin, kullanıcıların çevrimiçi depolama ve VPN gibi gereksinimlerini karşılayacak, bunun yanında da internet üzerindeki gizliliklerini arttıracak bir hizmet paketi olduğunu belirtti. Ekim ayında başlaması planlanan bu Firefox Premium servisi, kullanıcıların denemesi için kısıtlı bir ücretsiz abonelik seçeneğine de sahip olacak.
Mozilla'nın, uygulamaya koyacağı bu abonelik hizmeti ile Google ve reklamlardan ayrı bir gelir kaynağına sahip olacağı ifade edilirken, kullanıcıların bu hizmeti nasıl karşılayacağı ise büyük bir soru işareti diyebiliriz. Chris Beard yaptığı açıklamalarda, Firefox tarayıcısında şu an verilen hizmetlerin ücretsiz olacağını, Premium abonelik de ise bunların dışında hizmetler verileceğini vurguluyor. Hizmetin fiyatlandırması konusunda ise henüz bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6790 kez okundu.
9 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mozilla, Firefox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim