Anlık Bildirim

Motorola'dan iPhone X tasarımlı telefon: Motorola One Power

Motorola, Apple iPhone X'a oldukça benzeyen yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Motorola One Power olarak adlandırılacak telefonun ilk görüntüsü haberimizde.
Motorola yakında Moto Z3 Play'i tanıtacak gibi görünüyor ancak şirketin asıl sürprizi Motorola One Power olabilir.
Android Headlines adlı internet sitesine konuşan kaynaklara göre, çentikli tasarım ve çift arka kamerasının konumuyla iPhone X'a çok benzeyen Motorola One Power, şirketin bir sonraki gözde telefonu olacak.
Akıllı telefonla ilgili olarak, iPhone X tarzı tasarıma sahip olması dışında pek bir şey bilinmiyor. Sızdırılmış görüntü telefonun arkasında bir “Android One” logosunun olduğunu ortaya çıkarmış durumda. Bu da cihazı Moto X4, Nokia 7 Plus ve saf Android ile çalışan diğer orta sınıf telefonların yanına koyuyor.
Android One programına dahil olan telefonlar iki yıl boyunca büyük Android güncellemelerini alıyorlar. Ayrıca piyasaya sürüldükten sonraki üç yıl boyunca güvenlik güncellemeleri direkt olarak Google tarafından sağlanıyor.

Yeni amiral gemisi mi?

Son birkaç yıldır Moto Z serisi, şirketin üst sınıf telefonları olarak sunuldu. One Power'ın orta sınıf bir telefon olarak gelmesi mümkün olsa da iPhone X ve LG G7 ThinQ gibi premium bir tasarıma sahip olması, Moto'nun yeni amiral gemisi telefonu olacağını da gösteriyor olabilir.
Android Headlines'ın kaynakları akıllı telefonun bu yıl içerisinde ilk olarak ABD'de piyasaya sürüleceğini, ancak daha sonrasında diğer ülkelere de gelebileceğini belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7250 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim