Anlık Bildirim

Motorola Moto E6’nın basın görseli ortaya çıktı

Motorola’nın giriş seviye ürün gamı, Moto E6 ile yenilenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylardaki tasarım sızıntısının ardından bugün resmi basın görseli ortaya çıktı.
Motorola Moto E6 görseli
Motorola’nın giriş seviyesi Moto E5 serisi geçtiğimiz senenin Nisan ayında çıkış yapmıştı. Görünen o ki serinin yeni modelleri yakın zamanda kullanıcılara sunulmaya hazırlanıyor. Moto E6’ya ait yeni bir basın görseli ortaya çıktı. Başarılı sızıntılarıyla bilinen Evan Blass, cihazın tasarımının her açıdan gözler önüne serdi.

Giriş seviyesine yeni çözüm

Moto E6’nın sızan görselleri incelendiğinde, günümüz standartlarına göre eski kalan tasarım anlayışı görülebiliyor. Özellikle kalın çerçeveler sebebiyle cihazın pek şık olmadığı ortada. Ancak giriş seviyesi bir model olduğunu hatırladığımızda bu tarz eksiler unutabilir. Arka tarafa baktığımızda sol üst tarafa konumlandırılmış tek arka kamera ve ortada Motorola logosu bizleri karşılıyor. Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla kapak farklı bir dokuyla geliyor.

Geçtiğimiz senenin modeli olan Moto E5’in parmak izi sensörü arka taraftaki Motorola logosunun üzerindeydi. Bu modelde de aynı şekilde olabilir. Son olarak 3.5 mm kulaklık girişinin de yerini koruduğunu belirtelim.

Moto E6 hakkında elimizdeki resmi bilgiler oldukça kısıtlı. Ancak tahminler 5.45 inç HD+ ekran, Snapdragon 430 yonga seti 2 GB veya 3 GB RAM gibi özelliklerle geleceği yönünde. Ayrıca serinin önceki sene olduğu gibi Moto E6 Plus gibi farklı versiyonları olacağını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim