Anlık Bildirim

Moto Z4, Snapdragon 8150 işlemci ve 5G MotoMod ile gelecek

Motorola gelecek yıl tanıtacağı yeni Moto Z4 modelini Snapdragon 8150 işlemci ve 5G modemli MotoMod ile satışa sunacak. Odin kod adlı yeni modelin detaylarına gelin birlikte bakalım.
Moto Z4, Snapdragon 8150 ve 5G MotoMod ile gelecek Tam Boyutta Gör
Bu yıl Snapragon 845 işlemcili amiral gemisi cihaz sunamayan Motorola, önümüzdeki sene Snapdragon 8150 ile sahalara geri dönmek istiyor. 2018 çıkışlı Moto Z3 modelindeki Snapdragon 835 tercihi sebebiyle yaşanan hayal kırıklığı yeni modelde tekrarlanmayacak. Snapdragon 845’in yerini doldurmak için gelecek ay tanıtılacak Snapdragon 8150 işlemcisi Motorola’nın dışında pek çok amiral gemi cihazın temelini oluşturacak. Moto Z4 adını alacak yeni model için çalışmalara başlanmış bile.

5G modemli MotoMod

MotoMod ismi verilen ve cihaza sonradan takılabilen aksesuarlarını geliştirmeye devam eden Motorola, Moto Z4 için 5G modem destekli yeni bir MotoMod hazırlama peşinde. Moto Z4 için geliştirilen bu yeni 5G MotoMod’un önceki model Moto Z3’e uyumlu olup olmayacağı büyük merak konusu. Moto Z4’ün hali hazırda satışta olan MotoMod’ları destekleyip desteklemediği konusu hakkında da maalesef bir bilgi bulunmuyor. Motorola, Android 9 ile gelmesi beklenen cihaza ekrandan parmak izi sensörü eklemek içinde çalışmalarını sürdürüyor.  

Odin kod adını taşıyan Moto Z4 geliştirilme sürecinin erken aşamalarında olduğu için elimizdeki bilgiler kısıtlı. Ancak Moto Z4 ile firmanın şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladığı bir gerçek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim