Anlık Bildirim

Moto Z4 Play, 48 megapiksel arka kamera ile gelebilir

Motorola'nın 2019 Mobil Dünya Kongresi'nde Moto Z4 Play'i tanıtması bekleniyor. Yayınlanan yeni bir rapor akıllı telefonun 48 megapiksellik arka kamera ile gelebileceğini gösteriyor.
Huawei'nin izinden giden Motorola yakında piyasaya süreceği Moto Z4 Play modelinde 48 megapiksel sensör kullanabilir. 91Mobiles internet sitesine göre akıllı telefon Samsung veya Sony marka sensör yerine Q Technology S5KGM1SP sensörle gelecek. Bahsi geçen kamera sensörünün Huawei Nova 4'te yer alan sensörle aynı olduğu bildirildi.
Ek olarak, telefonun su damlası çentikli 6.22 inç Super AMOLED ekran, 6 GB'a kadar RAM, 128 GB'a kadar depolama alanı ve 3.600 mAh kapasiteli pile sahip olacağı belirtiliyor. Bununla birlikte Qualcomm’un orta sınıf Snapdragon 675 yonga setiyle güçlendirileceğine yönelik söylentiler de var.

MWC 2019'da tanıtılacak

Akıllı telefonda 16 megapiksellik selfie kamerası yer alacak. Motorola'nın Moto Z4 Play’i ne zaman tanıtacağı henüz belli değil, ancak şirketin akıllı telefonu 26 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi’nde duyuracağı düşünülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim