Anlık Bildirim

Moto Z3 Play'in lansmanı 6 Haziran'da

Geçtiğimiz günlerde basın görseli sızan Moto Z3 Play'in tanıtılacağı tarih belli oldu. Merakla beklenen akıllı telefon 6 Haziran tarihinde düzenlenecek bir etkinlikte lanse edilecek.
Lenovo, merakla beklenen Moto Z3 Play'in tanıtılacağı 6 Haziran tarihli lansman etkinliği için basın davetiyelerini gönderdi. Telefonla ilgili bir süredir gündemi meşgul eden sızıntılar yaklaşan cihazın Moto Z serisi telefonlar ile uyumlu bir tasarıma sahip olduğunu ortaya koymuş durumda.
Motorola, 6 Haziran'da Brezilya'da bir etkinlik düzenleyeceğini doğruladı. Basın davetiyesinde, elinde akıllı telefon tutan bir bayan olduğunu görüyoruz. Bu da lansman etkinliğinde yeni bir akıllı telefonun tanıtılacağına işaret ediyor.

Geri sayım başladı

Söylentilere bakılırsa Moto Z3 Play, 18:9 görüntü oranı sunan 6.01 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Şirket, yeni ekran tasarımını MaxVision olarak adlandırdı. Snapdragon 636 yonga seti ve 4 GB RAM'le güçlendirilmesi beklenen telefon 32 GB ve 64 GB dahili depolama seçenekleriyle gelecek. Ayrıca 3.000 mAh kapasiteli bir pil taşıyacağını belirtelim.
Z3 Play'de 12 MP + 8 MP sensörlü çift arka kamera ve 5 MP'lik bir ön kamera göreceğiz. Parmak izi tarayıcısı ise söylentilere göre telefonun sağ tarafınaki ses açma - kapama tuşlarının altında yer alacak. Bununla birlikte telefon Moto Mod desteği ile gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim