Anlık Bildirim

Moto Z Force: Yine amiral gemisi ancak farkları var

Motorola’nın yeni Moto Z serisindeki ikinci amiral gemi akıllı telefon modeli olan Moto Z Force, tasarım ve donanım konusunda orijinalden bazı farklılıklar barındırıyor.

Dünyanın en ince amiral gemi akıllı telefonu sloganıyla sahneye çıkan Moto Z modelinden sonra, diğer bir amiral gemi modeli Moto Z Force da sahneye çıktı. Tasarım ve donanım konusunda orijinalden bazı farklılıkları mevcut.

5.5 inçlik ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük sunan Moto Z Force, Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alıyor ve 4GB LPDDR4 RAM ile destekleniyor. 32GB/64GB artırılabilir depolama kapasitesi yanında MotoMods modüler yapı da unutulmamış.

Farklı yanlara gelecek olursak, cihazın kalınlığı 7mm civarında ve daha fazla termal bütçe elde ediliyor. Bu sayede batarya kapasitesi 3500mAh seviyesine yükselmiş. Cihaz belirli kullanım senaryolarında 40 saate yakın kullanım süresi sunuyor.

Motorola’nın unutulan bir teknolojisi olan ShatterShield, Moto Z Force ile birlikte geri dönüyor. Bu teknolojide, ekran şok ve darbelere karşı dayanıklı hale getirilmiş. Modelin ismindeki Force takısı da bu özelliğe işaret ediyor.

Moto Z Force modelinde diğer bir fark ise 21MP çözünürlüğündeki kamerası. Bu kamera lazer tabanlı otomatik odaklama ve faz algılamalı otomatik odaklama özelliklerini bir araya getiriyor. Bu sayede çok hızlı bir odaklanma imkanı elde ediliyor. 3.5mm kulaklık girişinin yine es geçildiği cihaz ilk etapta Verizon operatörüne özel olarak satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14924 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, moto z ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim