Anlık Bildirim

Mophie, "Space" serisi yeni ürünleri iPhone 6, 6 Plus ve iPad Mini'ye ekstra depolama getiriyor

Mophie, 'Space' serisi yeni ürünleri iPhone 6, 6 Plus ve iPad Mini'ye ekstra depolama getiriyor
 
Akıllı cihazlar için birçok farklı çözümün altında imzası bulunan Mophie, "Space" adını verdiği yeni aksesuar serisiyle iPhone 6, 6 Plus ve iPad Mini'ye ekstra depolama getirmeye başladı.

Mophie'nin Space serisi, Space isimli uygulama, iPhone ile iPad Mini'ye kılıf şekilde takılabilen Space Pack ve iOS, Android, PC ile Mac platformlarıyla uyumlu olarak kullanılabilen harici depolama birimi Spacestation'dan oluşuyor. Geliştirilen özel uygulama cihazlara eklenen depolama alanının yönetilmesi noktasında görev yaparken, Space Pack iPhone 5, 5s, 6, 6+ ve iPad Mini modellerine kılıf şekilde takılarak hem güzel bir koruma sağlıyor, hem %100 oranında şarj getiriyor hem de 32GB, 64GB ya da 128GB'lık ekstra depolamam alanı sağlıyor.
Firmanın en yeni ürünü olma özelliğini taşıyan Spacestation ise bağımsız olarak çalışma gösteriyor. Space Pack gibi bağlı cihazları şarj edebilen ürün, yine benzer olarak 32GB, 64GB ve 128GB depolama seçenekleriyle satın alınarak mobil cihazlar yanında standart bilgisayarlarla da kullanılabiliyor.
Mophie'nin yeni Space Pack ve Spacestation çözümleri 32GB için 149$ başlayan fiyat etiketleriyle buradan satın alınabiliyor.
Mophie, 'Space' serisi yeni ürünleri iPhone 6, 6 Plus ve iPad Mini'ye ekstra depolama getiriyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim