Anlık Bildirim

Mobil hat abonelik başvuru işlemleri e-Devlet'te

E-Devlet'in kapsamı genişlemeye devam ediyor. Artık e-Devlet'ten Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'a yeni mobil hat başvurusunda bulunabiliyor. Herhangi bir evrak gerekmeden başvuru yapılabiliyor.
E-Devlet’in hizmet sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Fiziksel evraklar ile yapılan işlemlerin tek tık ile dijital ortamda yapılabilmesini sağlayan e-Devlet platformuna 'Yeni Mobil Hat Başvuru' özelliği eklendi.

Vatandaşlar artık, mobil hat abonelik başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’a yeni mobil hat başvurusunda bulunulabiliyor.

Başvuru yapabilmek için elektronik imza gerekiyor. E-Devlet şifresi, bu özelliği kullanabilmek için tek başına yeterli olmuyor.

Yeni mobil hat başvurusunda bulunurken, yeni abonelere uygun tarifeleri görüntüleyebiliyor ve bunlardan birisini seçebiliyoruz. Tarifeyi seçtikten sonra başvuru tamamlanıyor. Kimlik ve ikametgah bilgileriniz Nüfus ve Vatandaşlık İşleri’nden alınarak otomatik olarak sisteme ekleniyor. Bu sayede herhangi bir evrak gerekmeden yeni hat başvurusunda bulunmuş oluyorsunuz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19574 kez okundu.
23 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
edevlet, e-devlet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim