Anlık Bildirim

Mix-Fi kulaklıkları Emmy Mühendislik Ödülü'nü kazandı

Kulaklık ve mikrofon üreticisi Blue şirketi tarafından geliştirilen Mix-Fi kulaklıkların 2018 Emmy Ödülleri'nde, Mühendislik Ödülü'nün sahibi oldu.

Mix-Fi kulaklıkları Emmy Mühendislik Ödülü'nü kazandı Tam Boyutta Gör
 

1948 yılından beri ABD'de Ulusal Televizyon ve Sanat Bilimleri Akademisi tarafından verilen Emmy Ödülleri'nde, televizyon için mevcut yöntemleri geliştirecek mühendislik çalışmaları yapan kişiler ve şirketler de Emmy Mühendislik Ödülü ile ödüllendiriliyor. Bu yılki Emmy Mühendislik Ödülü'nün sahibi kulaklık ve mikrofon üreticisi Blue şirketi oldu. Şirketin geliştirdiği Mix-Fi isimli kulaklık şirkete ödülü getirdi. Böylece ilk kez ödül, bir kulaklığa verilmiş oldu. 


Önemli yapımlarda kullanıldı 

Dünyanın önde gelen dizi ve filmlerinde kullanılan Mix-Fi kulaklıkları son dönemde Westworld, Grey's Anatomy ve NCIS dizilerinin yapım ekibi tarafından kullanıldı. Emmy ödüllü yazar, yönetmen ve yapımcı J. J. Abrams'ın da takdirini kazanan Mix-Fi kulaklıkları, audiophile kalitesinde amplifikatöre sahip. Böylece uzun dinleme seanslarının ardından kulak yorgunluğu yaşanmazken kullanıcılar ses seviyesini özel olarak yükseltme ihtiyacı da hissetmiyor.


Bu yılın başında Logitech tarafından satın alınan Blue, mevcut Mix-Fi kulaklıkların ilkini, o zaman Mo-Fi ismiyle 2014 yılında piyasaya sürmüştü. Şirkete Emmy Mühendislik Ödülü'nü kazandıran Mix-Fi kulaklığın fiyat etiketi ise 299 dolar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim