Anlık Bildirim

Microsoft'un kurucusu Bill Gates de Instagram'a katıldı

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Bill Gates, resmi Instagram hesabını açtı. Gates bu hesapla hayırseverlik faaliyetlerine yönelik paylaşımlar yapacak gibi görünüyor.
Amazon'un patronu Jeff Bezos'dan sonra, Bill Gates de Instagram'a katıldı. Microsoft'un kurucusu @thisisbillgates isimli hesabındaki ilk gönderisinde Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın bir projesi için ziyaret ettiği Tanzanya'dan bir fotoğraf paylaştı. Yer yüzündeki en zengin kişi olan Gates, eşi Melinda Gates ile birlikte dünyadaki en büyük özel vakıf olan Bill ve Melinda Gates Vakfı aracılığıyla sıtma ve açlıkla mücadele konularında faaliyetlerde bulunuyor.
Teknoloji alanında dünyaya damgasını vurmuş isimlerden biri olan Gates son zamanlarda kendini hayır işlerine adamış durumda. Bu açıdan bakıldığında ilk paylaşımının Tanzanya'daki hayırseverlik çalışmalarından bir kare olması sürpriz gelmiyor. Fotoğrafta Gates'in Tanzanya yerlileri ve özellikle çocuklarla yemek yerken görüyoruz.
Temmuz başında Amazon'un kurucusu Jeff Bezos da Instagram'a katılmıştı. Kendisinin an itibariyle 30 bin takipçisi var. Microsoft'un kurucusunu ise kısa süre içerisinde 117 bin kişi takip etmeye başlamış bile. Gates yeni açtığı Instagram hesabını hayırseverlik faaliyetlerine yönelik paylaşımlar yapmak için kullanmaya devam edecek gibi görünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim