Anlık Bildirim

Microsoft'un Windows telefonlara olan inancı sürüyor: Wileyfox Pro duyuruldu

Wileyfox, IFA 2017'de duyurduğu yeni Windows telefonunu Microsoft'un desteğiyle geliştirdiğini söylüyor. Yeni cihaz, Microsoft'un mobil platformuna olan inancının sürdüğünü de ortaya koymuş durumda.
Wileyfox geçen hafta IFA 2017'de yeni bir Windows telefon duyurusu yaparak, Microsoft'un bile kendi platformundan vazgeçtiğini düşündüğümüz şu dönemde hepimizi şaşırtmayı başardı. Ancak şirket kurumsal pazara yönelik cihazı Microsoft'un yardımı ile geliştirdiğini söylüyor. Yani yazılım devinin hala mobil işletim sistemine olan inancı sürüyor...
Wileyfox yaptığı açıklamada Wileyfox Pro isimli cihazı, yüksek fiyatlı iPhone'a bütçesi yetmeyen şirketleri hedef alacak güçlü bir cihaz oluşturma düşüncesiyle geliştirdiklerini söyledi. Elbette uygun fiyatlı bir telefonla hem Wileyfox hem de Windows 10 Mobile pazar payını artırabilir ancak şu bir gerçek ki 249 avroluk fiyat etiketini gören çoğu şirket Windows 10 Mobile yerine Android cihaz tercih edecektir.
Önümüzdeki günlerde Vodafone Group'la Wileyfox Pro için bir pilot program başlatılacak. Her şey yolunda giderse şirket bu Windows telefona geçiş yapan ilk büyük müşteri olabilir. Şüphesiz ki tüm bu gelişmeler kağıt üzerinde çok iyi görünüyor ancak Microsoft mobil platformunu aktif olarak desteklemeye devam etmeyecekse, Windows 10 Mobile'ın geleceği konusunda hiçbir şey değişmemiş olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4722 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim